Biomic Stain / Glaze

biomic stain glaze

Biomic – madež/glazura primerna za vse vrste keramičnih restavracij, kot so cirkon, steklokeramika, itd. Univerzalni sistem barvanja za vse vrste restavracij.

Enostaven za uporabo
Barvne paste Biomic Stain/Glaze so preproste in uporabniku prijazne. S priporočenimi shemami podjetja Aidite lahko tehniki uporabljajo preprost sistem za doseganje idealnih estetskih rezultatov.

Biomic estetika

Kombinacija 2D barve z Biomic Stain/Glaze popolnoma posnema barve naravnih zob, kombinacija 3D paste nato ustvarja estetske učinke. Hkrati je mogoče morfologijo površine zoba in manjše konturne posebnosti prilagoditi s pomočjo 3D paste.

Biomic Basic Set
2D pasta: odtenek A, odtenek B, odtenek C, odtenek D, modra 1, bela, glazura-F.

Tekočina: tekočina za barvanje 1, tekočina za barvanje 2.

3D lepilo: 3DN.

Dodatni izdelki: 2D čopič, 3D čopič, 6 odtenkov.

Biomic Estetski Set
2D pasta: odtenek A, odtenek B, odtenek C, odtenek D, modra 1, modra 2, bela, bela C, rjava, terakota, črna, oranžna 1, oranžna 2, modra.

Tekočina: tekočina za barvanje 1, tekočina za barvanje 2.

3D lepilo: 3DN, 3DV.

Dodatni izdelki: 2D čopič, 3D čopič, 16 odtenkov.

    biomic stain glaze basic

    Nastveti za obdelavo:
    Nizkotemperaturni prah lahko vmešate v Glaze-F, da nastane posebna pasta. Če je pregosta, jo lahko zmešate s tekočino za barvanje 1. Če želite narediti posebno barvno 3D pasto, samo zmešajte prah s 3D Natural in dodajte barvilo 2, da prilagodite konsistenco, kot je potrebno za enostavno delovanje. Vse površine polno keramičnih kron lahko obdelamo s 3D pasto. 3D paste vsebujejo porcelanski prah, ki se po sintranju poveča v debelini in se lahko uporablja za povečanje okluzalne kontaktne površine, sedežne površine in dolžine incizalno. Pri mikro rezanju celotne krone lahko 3D pasto uporabite neposredno po barvanju, da dosežete enak učinek kot porcelan. Za zmanjšanje površinske svetlosti restavracije po sintranju lahko temperaturo sintranja znižamo na 715 ℃. Temperaturo sintranja lahko povečate na 750 ℃, da izboljšate površinsko svetlost restavracije po sintranju.